Seminar za trenerje

V soboto, 31. avgusta 2019, je na Vrhniki potekal obvezni seminar za futsal trenerje. Seminarja so se udeležili tudi naši trenerji: Gregor Frumen (U13), Tadej Vogrinec (U15), Robert Žuman (U17), Tomislav Novak (U19 in člani) ter predsednik našega kluba Saša Makoter, ki ima prav tako opravljeno usposabljanje za trenerja futsala.

Po uvodni predstavitvi dela z defibrilatorjem, ki jo je pripravil Jože Čuješ, je najprej Mitja Mihelič, trener Extrema, predstavil delo z mladimi, nato pa je hrvaški strokovnjak na klopi prvaka Dobovca Kujtim Morina skupaj z igralci selekcij U17 in U19 vrhniškega Silika pripravil zanimive taktične zamisli v obrambi in napadu.

V nadaljevanju Dneva slovenskega futsala, v sklopu katerega so se izobraževali tudi sodniki, delegati in časomerilci, je bila odigrana še tekma super pokala, v kateri je domačin Siliko po kazenskih strelih (2:2 po rednem delu) premagal Dobovec. Čestitke Vrhničanom za osvojeno lovoriko, vsem, ki so pripravili Dan slovenskega futsala pa zahvala in poklon.

Leave a comment