Priprave: Poraz članov

Po napornih treh tednih priprav je naša članska ekipa v sredo, 11. septembra 2019, odigrala pripravljalno tekmo proti novemu prvoligašu Tomažu ŠIC baru. Tekma, 3 x 20 minut, je bila odigrana v dvorani ŠIC Ljutomer, slavila pa je prvoligaška zasedba s 7:2 (4:0, 1:0, 2:2). Za Meteorplast sta v polno zadela Tadej Fras in Aljaž Goznik.

Naš trener Tomislav Novak je tokrat lahko računal le na peterico članov, saj so ostali izostali zaradi službenih in šolskih obveznosti, v igro pa je vključil tudi tri mladince. »Rezultat tokrat ni bil v prvem planu. Poleg tega, da smo bili oslabljeni, so se pri igralcih čutile ‘težke’ noge po zahtevnih treningih. Nasprotnik je imel to zadnjo pripravo pred pričetkom prvenstva, mi pa imamo še par treningov, na katerih bomo uigravali akcije za pričetek prvenstva,« je po tekmi dejal Novak.

V prihodnjem tednu bosta za člansko ekipo na sporedu dva treninga; v ponedeljek, 16. in v sredo, 18. septembra 2019, v petek, 20. septembra 2019, pa bo že tekma 1. kroga 2. slovenske futsal lige proti Keblju v Slovenski Bistrici.

Leave a comment