Ta vikend aktivni člani in selekcija U19

Članska selekcija Meteorplasta je v petek, 20. septembra 2019, po skoraj dveh desetletjih odigrala ponovno prvenstveno tekmo v tekmovanjih pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V 1. krogu 2. slovenske futsal lige (SFL) je gostovala v Slovenski Bistrici in izgubila proti FC Kebelj z 1 : 7 (0 : 2).

Poraz ni vrgel iz tira varovancev Tomislava Novaka, ki so se takoj pričeli pripravljati na tekmo 2. kroga 2. SFL proti ekipi Dlan Logatec, ki bo v soboto, 28. septembra 2019, v Logatcu. Ker so še vedno na sporedu tekme nogometa na travi, ni znana zasedba, ki bo odpotovala k ekipi, ki je v 1. krogu zabeležila poraz z 0 : 7 (0 : 4) v Zagorju pri Savi pri Mlinšah. Tekma v Logatcu se bo pričela ob 20. uri.

V nedeljo, 29. septembra 2019, prvenstvo pričenja tudi naša selekcija U19, katero bo prav tako s klopi vodil Tomislav Novak. Že v 1. krogu je na sporedu prleški obračun. Meteorplast bo v Ljutomeru »gostoval« pri ekipi Tomaž ŠIC bar. Tekma bo v dvorani ŠIC Ljutomer, pričela pa se bo ob 16. uri. Obema našima ekipama želimo dobro predstavo, brez poškodb in pošten boj za »sveti dres«.

Leave a comment