Na delu bodo tri naše selekcije

Ta konec tedna se nadaljuje prvenstvo v 2. slovenski futsal ligi za člane, nastopili pa bosta tudi naši ekipi, ki ju sestavljajo igralci stari do 17 in do 19 let.

Članska selekcija bo po zmagi v Logatcu v 3. krogu 2. slovenske futsal lige v telovadnici pri OŠ Ivana Cankarja Ljutomer gostila Miklavž TBS team24, katerega vodi nekdanji trener ljutomerske ekipe in bivši selektor slovenske reprezentance Darko Križman. Dvoboj bo v petek, 4. oktobra 2019, s pričetkom ob 20. uri.

To soboto, 5. oktobra 2019, prvenstvo prične tudi selekcija U17. V 1. krogu bodo varovanci Roberta Žumana gostovali pri večnih rivalih v Voličini. Tekma se bo pričela ob 11. uri.

Novo sezono je z zmago odprla naša selekcija U19. Po uspehu proti Tomažu ŠIC baru jo v 2. krogu čaka domača tekma proti združeni ekipi Benedikt/Slovenske gorice. Tekma bo v nedeljo, 6. oktobra 2019, v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer, pričela pa se bo ob 11. uri.

V nedeljo, 6. oktobra 2019, bi v novo sezono morala vstopiti tudi selekcija U15, ki bi se po prvotnem razporedu morala doma pomeriti z ekipo Miklavž TBS team24. Tekma je bila na željo gostov prestavljena na poznejši termin.

Leave a comment