Pričenja tudi selekcija U15

Od petka, 11. do nedelje, 13. oktobra 2019, bodo na delu tri naše ekipe (vse tri v gosteh), prosta bo le selekcija U17. V 2. slovenski futsal ligi za člane bo na sporedu 4. krog. Članska selekcija Meteorplasta bo v petek gostovala v Velikih Laščah, kjer se bo pomerila z ekipo Dobropolja. Po eni zmagi in dveh porazih čaka našo ekipo težko delo, saj je tokratni nasprotnik v prejšnjem krogu ujel pravo formo in visoko premagal (7:2) Kebelj v gosteh. Varovanci Tomislava Novaka so v tem tednu trdo trenirali in odpravljali napake, ki so se pojavljale na minulih tekmah. V Velike Lašče odpotujejo z željo, da se domov vrnejo neporaženi.

Prvič v tej sezoni bo na parket za prvenstvene točke stopila naša selekcija U15. V nedeljo ob 11. uri bo gostovala v Voličini pri Slovenskih goricah. Gre že za tradicionalni obračun s klubom, s katerim se že vrsto let borimo za primat v vzhodnem delu države. Trener Meteorplasta Tadej Vogrinec, ki je v preteklih sezonah osvajal najvišja mesta v državi s svojimi ekipami, bo tokrat predstavil povsem novo zasedbo, katere vrednost bo znana šele po nekaj krogih.

Nedeljsko dogajanje bo zaključila selekcija U19, ki ima po dveh krogih zmago (Tomaž ŠIC bar) in poraz (Benedikt/Slovenske gorice). Tokrat ekipa potuje v Podčetrtek, kjer se bo pomerila z ekipo Dobovec-Imeno. Gostitelji še nimajo točke, kar pa ne sme zaslepiti naših igralcev, ki so v prvih dveh krogih pokazali dobro igro, še vedno pa šepa realizacija. Tekma v Podčetrtku se bo pričela ob 18. uri.

Vsem trem ekipam Meteorplasta želimo veliko uspeha.

Leave a comment