Na domačem parketu selekciji U19 in U15

Ta konec tedna, v soboto, 26. in v nedeljo, 27. oktobra 2019, bo znova živahno na futsal igriščih. Zaradi nastopa slovenske članske reprezentance na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, bodo prvoligaške dvorane  samovale, v ostalih ligah pod okriljem Nogometne zveze Slovenije pa bodo znova na sporedu zanimivi dvoboji za prvenstvene točke.

Naša članska ekipa bo v soboto zvečer gostovala v Ajdovščini. Domačini so trenutno na tretjem mestu (10 točk) in so favoriti, a naši igralci, ki so še vedno le pri eni zmagi, na Primorsko ne odhajajo z belo zastavo. Tudi v tem tednu so odlično trenirali, zaradi tega, ker bo tekma v soboto, ko so na sporedu tudi prvenstvene nogometne tekme, pa bodo znova manjkali nekateri pomembni člani naše ekipe. Vsi, ki bodo odpotovali v Ajdovščino, zagotavljajo, da se bodo borili in dostojno zastopali dres Meteorplasta. V ekipo se po odsluženi kazni vrača Matic Goznik. Tekma se bo pričela ob 20. uri.

Preden se bo naša članska selekcija odpravila proti Primorski, bodo dve tekmi na predtekmovalnem turnirju v Voličini odigrali igralci selekcije U13, ki jo vodi Gregor Frumen. Naši najmlajši futsalerji se bodo pomerili s Slovenskimi goricami (ob 10. uri) in Sevnico (ob 13. uri).

Po sobotnih gostovanjih pa nas v nedeljo čakata dve tekmi v naši trdnjavi, telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer. Že ob 11. uri bo na sporedu derbi 5. kroga v kategoriji U19. Meteorplast bo gostil Oplotnico, tekma pa bo odločala o trenutnem tretjem mestu. Obe ekipi sta doslej zbrali po 9 točk.

Po koncu tekme U19, ob 13.30 uri, bo na sporedu tekma 4. kroga v kategoriji U15. Meteorplast se bo pomeril s Sveto Trojico. To bo šele druga tekma naša ekipe pod vodstvom Tadeja Vogrinca. Na željo Miklavža in Mlinš smo namreč dve tekmi prestavili na poznejši termin.

Selekcija U17 bo po izstopu Sevnice in Keblja tudi ta konec tedna prosta.

Leave a comment