U17: Zmaga v prleškem derbiju

Selekcija U17 je odigrala šele drugo prvenstveno tekmo v sezoni 2019/20. Po izstopu Keblja in Sevnice so namreč v predtekmovanju vzhodnega dela državnega prvenstva ostale le tri ekipe, ki imajo tako že zagotovljeno nastopanje v ligi za prvaka. Na Martinovo soboto, 9. novembra 2019, se je Meteorplast v prleškem derbiju pomeril s Tomažem ŠIC barom. Gledalci so v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer spremljali zanimivo tekmo, ki so jo dobili naši igralci s 4:3 (1:2).

Varovanci Roberta Žumana, ki so tako po več kot mesecu dni znova igrali prvenstveno tekmo, so sicer imeli več žogo v nogah in si priigrali kar nekaj priložnosti, vendar so bili večji del tekme v rezultatski prednosti gostje, ki so do zadnje minute tekme celo vodili s 3:2, a so na koncu po dveh zadetkih prišli do zmage. Za veselje v domačem taboru so poskrbeli povratnik po poškodbi Niko Houbar (2), Kimi Vičar in Anže Anžel, ki je premagal svojega vratarja. Dres Meteorplasta so tokrat oblekli Blaž Sunčič, Staš Heric, Nejc Vaupotič, Anei Markovič, Nejc Cof, Vito Houbar, Tristan Lipovec, Niko Houbar, Kimi Vičar, Miha Kosi, Miha Krajnc, Tilen Miha Šoštarič in Marko Stanić. Podrobnosti s tekme na naslednji povezavi: https://www.nzs.si/tekmovanja/?action=tekma&id_tekme=338563.

Meteorplast se bo v naslednjem krogu pomeril s Slovenskimi goricami. Tekma bo v soboto, 16. novembra 2019, ob 12. uri v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer.

Leave a comment