Tokrat tri domače tekme

Od petka, 15. novembra 2019, do nedelje, 18. novembra 2019, bo naš klub v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer gostil tri tekme državnega prvenstva v futsalu.

V petek bo članska ekipa Meteorplasta odigrala tekmo 8. kroga 2. slovenske futsal lige. Pomerila se bo s Kebljem, tekma pa se bo pričela ob 20. uri. S Kebljem se je Meteorplast v Slovenski Bistrici pomeril v uvonem krogu novega prvenstva, tokratni nasprotniki pa so takrat slavili s 7:1.

V soboto bo selekcija U17 v 6. krogu državnega prvenstva gostila Slovenske gorice. Tekma se bo pričela ob 12. uri. V 1. krogu so Slovenske gorice našo ekipo premagale z 9:6.

V nedeljo bo na sporedu 7. krog državnega prvenstva za selekcijo U19. Meteorplast bo gostil Sevnico, tekma pa se bo pričela ob 11. uri.

Ta konec tedna bosta tekme igrali tudi selekciji U13 in U15. Selekcija U13 bo v soboto gostovala na predtekmovalnem turnirju v Rogatcu, kjer se bo pomerila s Slovenskimi goricami in Sevnico. Selekcija U15 bo v nedeljo gostovala v Mariboru, kjer jo čaka tekma proti Miklavžu.

Leave a comment