V soboto gostimo turnir U13 in člane Logatca, v nedeljo prleški derbi

Našo futsal družino čaka znova pester konec tedna. V soboto, 23. novembra 2019, bomo v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer gostili predtekmovalni turnir državnega prvenstva vzhodne skupine za selekcijo U13. Turnir se bo pričela ob 11. uri, naša selekcija pod vodstvom trenerja Gregorja Frumna pa se bo pomerila s Slovenskimi goricami in Dobovcem.

V nadaljevanju sobotnega dogajanja v telovadnici OŠ Ivana Cankarja v Ljutomeru bo na sporedu tekma 9. kroga 2. slovenske futsal lige za člane. Varovanci Tomislava Novaka se bodo pomerili z Logatcem, ki so ga v prvem delu prvenstva premagali s 5:2.

V nedeljo, 24. novembra 2019, bo ob 11. uri v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer še prleški derbi državnega prvenstva U19. Meteorplast bo moči meril s Tomažem ŠIC barom. V prvem delu prvenstva, ko je bila tekma med tema dvema nasprotnikoma v dvorani ŠIC Ljutomer, je naša ekipa slavila s 7:2.

Selekcija U15 bo tekmo 7. kroga proti Slovenskim goricam odigrala v torek, 26. novembra 2019, ob 18. uri v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer. Selekcija U17 je v tem krogu prosta.

Leave a comment