Vesele praznike in srečno v letu 2020!

Za KMN Meteorplast je še eno uspešno leto. Vse naše selekcije (U13, U15, U17, U19, člani, veterani) so v letu 2019 ponovno pokazale, da so v samem slovenskem vrhu, veteranska ekipa pa se lahko pohvali z bronasto kolajno evropskega prvenstva v Italiji. Odlično delo strokovnega tima (Tadej Vogrinec, Patrick Jelen, Gregor Frumen, Mario Hošpel, Franc Kamenšek, Robert Žuman, Tomislav Novak) je obrodilo sadove. Kljub temu, da so merilo uspešnosti rezultati, nam v klubu izredno veliko pove podatek, da je v našem okolju vedno večje zanimanje za futsal, ki je v Prlekiji in Prekmurju znova izredno priljubljen tudi po zaslugi našega kluba.

Posebno čestitko, pohvalo in zahvalo si zaslužijo igralci, ki so vestno prihajali na treninge in na tekmah pokazali pripadnost klubu. Seveda ne smemo pozabiti staršev, ki so vozili igralce na treninge in tekme ter svoj prosti čas preživeli v družbi našega kluba. Hvala vam. In ob koncu VELIK HVALA sponzorjem oz. donatorjem. V ospredju so podjetji Makoter in Avto Rajh ter Občina Ljutomer.

V tem decembrskem, prazničnem času želimo vsem lepo praznovanje, v letu 2020 pa zdravja, osebne sreče in veliko užitkov ob igranju futsala.

Leave a comment