V Ljutomer prihajajo štirje reprezentanti

Vodstvo našega kluba že sestavlja selekcije za državno prvenstvo v futsalu za sezono 2020/2021. Večina igralcev, ki so dres KMN Meteorplast nosili v minuli sezoni, bo še naprej ostala v klubu, v teh dneh pa potekajo pogovori o nadaljnjem sodelovanju s trenerji selekcij ter novinci. Sklenjen je bil že dogovor, da Tomislav Novak, ki se je klubu pridružil lansko leto, še naprej ostaja trener članske ekipe in selekcije U19. Slednja bo okrepljena vstopila v novo sezono. Iz združene ekipe Benedikt/Slovenske gorice se v Ljutomer selijo člani slovenske reprezentance U19 Aljaž Goznik (letnik 2002), Tilen Rajter (2002) in Matija Zavasnik (2002). Ponovno bo za KMN Meteorplast zaigral tudi Alen Ruis (2004), ki je v preteklosti že nosil dres našega kluba in je na spisku slovenske reprezentance U17.

Aljaž Goznik je od leta 2015 nosil dres Slovenskih goric. Doslej je zbral za vse selekcije v državnem prvenstvu v futsalu 163 nastopov in dosegel 221 zadetkov. Za reprezentanco U19 je doslej zbral pet nastopov.

Tilen Rajter je pred nastopom za združeno ekipo Benedikt/Slovenske gorice nastopal za Benedikt. Doslej je v vseh selekcijah v okviru državnega prvenstva zbral 77 nastopov in dosegel 57 zadetkov. Za reprezentanco U19 je doslej zbral sedem nastopov.

Matija Zavasnik je prav tako kot Rajter večji del kariere preživel v Benediktu. Doslej je v vseh selekcijah v okviru državnega prvenstva zbral 71 nastopov in dosegel 65 zadetkov. Za reprezentanco U19 je odigral šest tekem.

Alen Ruis, ki je v preteklosti eno sezono že bil član KMN Meteorplast, je večji del kariere doslej nastopal za Slovenske gorice. Doslej je odigral za vse selekcije v okviru državnega prvenstva 150 tekem in dosegel 243 zadetkov.

Aljaž Goznik in Alen Ruis bosta tako v Ljutomeru ponovno združila moči z bratoma Maticem Goznikom in Aljažem Ruisom, ki sta člana KMN Meteorplast postala lani.  Novinci se bodo ekipi pridružili že prihodnji ponedeljek, 22. junija 2020, ko bo v dvorani ŠIC Ljutomer opravljen prvi trening po epidemiji.

Fantje, dobrodošli pri nas v Ljutomeru.

Leave a comment