Dober odpor proti državnemu prvaku

V generalki pred pričetkom prvenstva se je Meteorplast v Rogatcu pomeril z aktualnim državnim prvakom Dobovcem. Pri domačih niso nastopili trije hrvaški reprezentanti (Novak, Matošević, Perić), so pa zaigrali slovenski reprezentanti (Čujec, Čeh, Turk, Duščak). Prvi polčas se je končal brez zadetkov, v drugem pa so gostitelji slavili s 4:1. Edini zadetek za ljutomersko ekipo je dosegel mladinski reprezentant Aljaž Goznik.

Prihajajoči konec tedna se bo prvenstvo pričelo za našo člansko ekipo ter selekcijo U19. Člani, ki bodo tudi v tej sezoni nastopali v 2. slovenski futsal ligi, odhajajo v Ajdovščino, kjer se bodo v soboto, 19. septembra 2020, pomerili s tamkajšnjo ekipo Kix. V minuli sezoni sta se ekipo pomerili štirikrat. Pokalni obračun so dobili Ajdovci, v prvenstvu pa je vsaka ekipa zmagala po enkrat, en dvoboj pa se je končal brez zmagovalca.

Meteorplastova selekcija U19 bo novo sezono pričela z gostovanjem v Sevnici. Tekma bo na sporedu to nedeljo, 20. septembra 2020. V minuli sezoni je naša ekipa v tej starostni kategoriji dobila oba obračuna s Sevničani.

Leave a comment