2. SFL: Prvenstvo zaključili neporaženi

V zadnjem, 10. krogu 2. slovenske futsal lige je Meteorplast gostoval v Benediktu, kjer se je pomeril z združeno ekipo Benedikt/Slovenske gorice. Naša ekipa si je že pred dvobojem priigrala naslov prvaka in uvrstitev v 1. slovensko futsal ligo, gostitelji pa so bili že v igri za 2. mesto in dodatne kvalifikacije za uvrstitev v višji rang tekmovanja proti Sevnici. Tekma se je končala brez zmagovalca z 1:1 (0:1). Naša ekipa je tako prvenstvo zaključila neporažena. V desetih dvobojih je zbrala 26 točk. Tokratni gostitelji se niso uvrstili v dodatne kvalifikacije, saj so za eno točko zaostali za drugouvrščenim Extremom iz Sodražice.

Meteorplast je pod vodstvom Tomislava Novaka nastopil v naslednji sestavi: Klemen Anžel, Filip Repič (vratarja), Aljaž Goznik, Aljaž Ruis, Kristian Škerget (kap.), Davorin Šnofl, Matija Zavasnik, Matjaž Tigeli, Adrijan Trstenjak, Rok Šnofl, Matic Goznik, Domen Školiber in Alen Ruis.

Edini zadetek za našo ekipo je dosegel 19-letni Aljaž Goznik v 5. minuti prvega polčasa. To je bil njegov trinajsti zadetek v sezoni, kar ga uvršča na drugo mesto liste strelcev.

Fotografije: Anton Goznik