Meteorplast obstal v četrtfinalu

Naši članski ekipi se ni uspelo uvrstiti med štiri najboljše v pokalnem tekmovanju Terme Olimia. V četrtfinalu je gostovala v Kobaridu pri Oplastu in izgubila s 3:5 (1:3). Zadetke za Meteorplast so dosegli Aljaž Goznik, Alen Ruis in Kristian Škerget.

Po osvojitvi naslova prvaka 2. slovenske futsal lige in uvrstitvi med prvoligaše v sezoni 2021/22 se je Meteorplast preizkusil v pokalnem tekmovanju proti prvoligašu, ki ga vodi Zoran Tesko. Po peturni vožnji na drugi konec Slovenije so naši igralci naleteli na izkušeno ekipo, ki je znala kaznovati vsako napako in se zasluženo uvrstila med štiri najboljše v pokalnem tekmovanju. Oplastu želimo čim več sreče in uspeha na zaključnem turnirju.

Meteorplast je sicer v Kobaridu nastopil oslabljen, saj so manjkali Domen Školiber, Rok Buzeti, Matija Zavasnik, Matic Goznik, Filip Repič, Jakob Žuman, Tine Mikl, Žiga Tkalčič in Denis Kramar.

V Kobaridu so naše barve branili: Klemen Anžel, Aljaž Goznik, Rok Šnofl, Davorin Šnofl, Matjaž Tigeli, Adrijan Trstenjak, Alen Ruis, Aljaž Ruis, Kristian Škeger (kap) in Tilen Rajter.

Avtor fotografij: Anton Goznik