U19: S porazom v četrtfinale

V državnem prvenstvu U19 so bili v nedeljo, 9. maja 2021, na sporedu dvoboji zadnjega, 13. kroga rednega dela prvenstva. Meteorplast se je v Ljutomeru pomeril z Litijo, tekma pa je odločala o direktnem potniku v polfinale. Slavili so gostje s 3:0 (2:0) in so si tako poleg vrhniškega Silika zagotovili polfinalno vstopnico, naša ekipa pa je po rednem delu prvenstva zasedla četrto mesto (31 točk) in jo za vstop v polfinale čakata dva dvoboja četrtfinala proti Extremu iz Sodražice. Ob tem velja izpostaviti, da je naš igralec Aljaž Goznik po rednem delu prvenstva zasedel drugo mesto na listi strelcev (25 zadetkov).

Na tekmi proti Litiji so pod vodstvom Tomislava Novaka zaigrali: Filip Repič, Tine Mikl (vratarja), Aljaž Goznik, Rok Šnofl, Adrijan Trstenjak (kap.), Matija Zavasnik, Tilen Rajter, Alen Ruis, Tilen Miha Šoštarič in Žiga Tkalčič.

Prvi četrtfinalni dvoboj bo v Sodražici v nedeljo, 16. maja 2021, povratna tekma pa v sredo, 19. maja 2021, v Ljutomeru. V polfinale se tako uvrsti ekipa, ki bo boljša na v skupnem seštevku dveh tekem, njen nasprotnik za vstop v finale pa bo vrhniški Siliko.

Fotografije: Anton Goznik