U13: V Ljubljani nadaljevali niz zmag

V soboto, 11. decembra 2021, je Meteorplast ŠIC bar s selekcijo U13 gostoval na turnirju državnega prvenstva v Ljubljani. V prvi tekmi turnirja je ljutomerska ekipa s 7:1 (3:0) premagala Slovenske gorice. Za zmago so v polno zadeli Nal Zver (3), Domen Antolin, Nino Križanič, Valentin Vukovič Kosi in Mai Stojko. V drugi tekmi se je Meteorplast ŠIC bar pomeril z Olimpijo in zmagal s 15:0 (6:0). Za visoko zmago so zadetke dosegli Nino Križanič (3), Valentin Vukovič Kosi (3), Nal Zver (2), David Makoter (2), Jakob Senčar, Dino Semenič, Oliver Virag, Mai Stojko in Matjaž Maučec.

Za Meteorplast ŠIC bar, ki ima po osmih odigranih tekmah 24 točk, so pod vodstvom trenerja Gregorja Frumna zaigrali: Julian Šalamun, Dqaniel Pivljakovič (vratarja), Luka Kreslin, David Makoter, Dino Semenič, Oliver Virag, Nal Zver (kapetan), Valentin Vukovič Kosi, Nino Križanič, Matjaž Maučec, Jakob Senčar, Domen Antolin in Mai Stojko.

Naslednji turnir državnega prvenstva za selekcijo U13 bo v soboto, 18. decembra 2021, v Ljutomeru, Meteorplast ŠIC bar pa se bo pomeril s Ptujem in Mlinšami.