Prispel še Kneževič, v petek na turnir v Koper

Futsalerji ljutomerskega Meteorplasta ŠIC bara se pripravljajo na novo sezono v 1. slovenski futsal ligi. Pod vodstvom trenerja Roberta Grdovića, njegovega pomočnika Tomislava Novaka in trenerja vratarjev Andreja Fajfarja ekipa od 8. avgusta 2022 štirikrat tedensko vadi v dvorani ŠIC Ljutomer.

Po prihodu Klemna Anžela in Thomasa Pihlerja je vodstvo kluba v tem tednu sklenilo dogovor še z občasnim slovenskim reprezentantom, 24-letnim Denisom Kneževičem, ki si je prvoligaške izkušnje v preteklosti nabiral v dresih Sevnice, Dobovca in ptujske Hiše Daril. Zbral je 42 nastopov in dosegel 40 zadetkov. Kneževič je tudi na širšem spisku selektorja slovenske članske reprezentance Tomislava Horvata.

Naporne treninge bo članska ekipa prekinila ta petek, 26. avgusta 2022, z gostovanjem v Kopru, kjer se bo udeležila močnega mednarodnega turnirja štirih ekip. V prvem polfinalu se bosta merila domači Bronx in hrvaški prvoligaš iz Pulja, v drugem polfinalu pa se bo Meteorplast ŠIC bar zoperstavil večkratnemu slovenskemu prvaku Dobovcu. Sledili bosta še tekmi za 1. in 3. mesto. Na Primorsko bo ljutomerska ekipa odpotovala oslabljena. Ker se bo prav v petek na krajših pripravah na Rogli zbrala slovenska članska reprezentanca bosta v Kopru manjkala Tjaž Lovrenčič in Rok Šnofl, zaradi drugih obveznosti pa trener Grdović ne bo mogel računati tudi na Klemna Anžela in Denisa Kneževiča.